Идёт загрузка...
    Сейчас на портале 80 посетителей


    Форум: АвтоФорум
    Тема: C4D Render Issue when using Network Render Slave
    • Hello,

      I am having render issue when I select render slave in Network Render settings in Octane C4D.The center part of the image seems to be rendering faster than the outer part. Looks like only the center part of image is being utilized by all GPUs in my network and the outside is only using master local GPUs to render.I have Octane 3.08_RC1 standalone for Windows installed on both master and slave machines. Install daemon is open and running on slave.

      Please help.

      I didn't find the right solution from the Internet.

      References:-
      https://render.otoy.com/forum/viewtopic.php?f=30&t=66084
      Creative marketing ads

      Thanks
      Название темыСообщенияФорумАвтор темы и дата созданияПоследнее сообщение
      праздничный банкет11(1) Кулинарный форумtomacka28.11.17 в 01:22ВаляП Cегодня в 20:39
      Морщины5(1) Медицина и ЗдоровьеЛюблюдеревню26.09.18 в 11:17ВаляП Cегодня в 20:32
      Планирую в отпуск за границу.7(1) Туризм, путешествияAstronavt07.10.18 в 00:28Ivan32 Cегодня в 20:29
      Из чего лучше сделать забор?7(1) Мужской форум - мужские темыСветлан@02.10.18 в 17:36Dagen Cегодня в 20:18
      Спорт2(1) СпортMila_Mi15.10.18 в 19:44Dagen Cегодня в 20:14
      Крем для ног6(1) Женский форумГалин@27.09.18 в 21:17Черепашка Cегодня в 19:21
      Хороший фильм3(1) Женский форумoliya9902.10.18 в 21:56Bombino Cегодня в 19:20
      Идёт загрузка...
      Юридическое сопровождение портала – "Юридическое управление ГИПОРТ.РУ" | Свидетельство о регистрации СМИ: Эл №ФС77-45822 выдано РОСКОМНАДЗОР РФ 14.07.2011г.
      © Нижний Новгород – 2006-2018г.

      Форум Нижнего Новгорода